Οι ειδοποιήσεις είναι:

Απενεργοποιημένες

Καλάθι Αγορών

The perfect wedding!

DoraK29/7/2015 9:00 π.μ.

Ο γάμος είναι από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας. Θέλει να είναι όλα υπέροχα όπως και η ίδια! Για την ημέρα των ονείρων της έχει φανταστεί το νυφικό της, τα μαλλιά της, τα παπούτσια όμως?

 

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε τα τέλεια νυφικά παπούτσια? Γιατί όμως να είναι μόνο για εκείνη την ...

Διαβάστε περισσότερα

We love sales!

KardMi28/7/2015 9:00 π.μ.

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι ιδανική για να αποκτήσετε ότι δεν μπορούσατε να αγοράσετε, να γεμίσετε τη βαλίτσα των διακοπών σας με τα αγαπημένα σας κομμάτια αλλά και να εξοπλίσετε τη γκαρνταρόμπα σας με all time classic σχέδια της προηγούμενης σαιζόν σε απίστευτες τιμές!

 

Επιλέξτε χρώματα και σχέδι...

Διαβάστε περισσότερα

Are you ready to sail?

DoraK27/7/2015 8:00 μ.μ.

Καλοκαίρι χωρίς navy look δεν γίνεται! Σε όλες τις γυναικείες ντουλάπες υπάρχει σίγουρα μια μαρινιέρα που ίσως ποτέ δεν φορέσατε! Τώρα είναι κατάλληλη στιγμή για να κάνετε σουπερ καλοκαιρινές και σικάτες εμφανίσεις!

 

Υιοθετήστε τώρα το πιο trendy και fashion στυλ της σαιζόν. Επιλέξτε ένα υφασμάτινο π...

Διαβάστε περισσότερα

Summer in town!

KardMi23/7/2015 6:00 μ.μ.

Αν δεν έχετε φύγει ακόμα για διακοπές, είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε ανενόχλητες τις βόλτες σας στην πόλη! Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία ανακαλύπτοντας τις ομορφιές που δεν είχατε προσέξει μέσα στη καθημερινότητα σας! Ξεχασμένα γραφικά σοκάκια, όμορφα μικρά bar, ίσως ένα εστιατόριο που ...

Διαβάστε περισσότερα

Girl's pink closet!

DoraK22/7/2015 5:00 μ.μ.

Pink is girl's best friend!


Οι παλ αποχρώσεις είναι αναμφίβολα στη μόδα και μας γυρνούν πίσω στα παιδικά μας χρόνια. Βάλτε λοιπόν ροζ άφοβα με τους συνδυασμούς που εσείς αγαπάτε περισσότερο είτε σε παλ αποχρώσεις είτε με έντονα στοιχεία δίνοντας μια διαφορετική άποψη στο ντύσιμό σας.

Πώς μπορείτε ν...

Διαβάστε περισσότερα

Σίγουρα κάθε φορά που φτιάχνετε τη βαλίτσα των διακοπών παίρνετε τόσα πολλά ρούχα αλλά κυρίως παπούτσια τα οποία καταλήγετε να μη τα φοράτε ποτέ! Ποια είναι λοιπόν τα απαραίτητα που πρέπει να έχετε μαζί σας? Οπωσδήποτε πολλά σορτς, μπλουζάκια, αέρινα φορέματα και τα μαγιό σας!

 

Για τα παπούτσια δεν χ...

Διαβάστε περισσότερα

Chic on board!

DoraK17/7/2015 11:00 π.μ.

Οι διακοπές τώρα ξεκινάνε! Αν ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε στον προορισμό σας με πλοίο θέλετε σίγουρα να είσαστε σικάτη και άνετη μέχρι να φτάσετε στο νησί!

 

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα σορτς? Επιλέξτε ένα σε φαρδιά γραμμή σε ότι χρώμα και μοτίβο σας αρέσει αποφεύγοντας βέβαια το άσπρο, καθώς υπάρχουν πι...

Διαβάστε περισσότερα

Espadrilles for ever!

KardMi16/7/2015 11:00 π.μ.

Οι εσπαντρίγιες είναι must κάθε καλοκαίρι, τις επιλέγουμε συνήθως τις πρωινές ώρες καθώς τα flat παπούτσια είναι ιδανικά για τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Μπορούμε όμως να τις φοράμε στις βραδινές μας εξόδους? Φυσικά και μπορούμε!

 

Οι εσπαντρίγιες πλατφόρμες μας υπόσχονται όχι μόνο άνεση αλλά κ...

Διαβάστε περισσότερα

Yellow summer!

KardMi15/7/2015 10:00 μ.μ.

Βάλτε κίτρινο στη ντουλάπα σας! Είναι ένα από τα πιο χαρούμενα χρώματα του καλοκαιριού, ανεβάζει τη διάθεση και τονίζει καταπληκτικά τα μαυρισμένα πόδια! Μη διστάσετε να συνδυάσετε κίτρινα παπούτσια με ρούχα και αξεσουάρ σε έντονες αποχρώσεις!

 

Το μπλε, το πράσινο, το μωβ είναι must χρώματα και σίγου...

Διαβάστε περισσότερα

Comfy mania!

DoraK14/7/2015 9:00 μ.μ.

Η άνεση σε κάθε σας βήμα τώρα αποτελεί τη πιο fashion πρόταση για το καλοκαίρι! Τα αγαπημένα σας Birkenstock στα πιο hot χρώματα της σαιζόν είναι εδώ για να δώσουν ένα funky τόνο σε κάθε σας εμφάνιση.

 

Είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε τη κομψότητα με το σταθερό και αναπαυτικό...

Διαβάστε περισσότερα
Παρακαλώ περιμένετε...
    Η Wishlist σας είναι άδεια. Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε προϊόν, αρκεί να σύρετε με το mouse την εικόνα του εδώ!