Σε μια επίσημη εκδήλωση ή σε ένα δείπνο το ντύσιμο μας θα πρέπει να είναι απαραιτήτως formal! Στις περισσότερες εκδηλώσεις συναντάμε γυναίκες οι οποίες είτε είναι υπερβολικά ντυμένες είτε είναι ντυμένες casual. Καμία απο τις δύο περιπτώσεις δεν συνάδει με το dress code! Δυστυχώς ή ευτυχώς θα πρέπει να ακολουθούμε κάποια κλισέ που μπορεί να φαίνονται βαρετά και συνηθισμένα, μας γλιτώνουν όμως από στιλιστικά λάθη.

 

Η αγαπημένη μας Scarlet δίνει για ακόμα μια φορά μαθήματα στυλ, που μπορούμε να υιοθετήσουμε σε ένα event ή μια βραδινή έξοδο. Μια safe επιλογή είναι το midi φόρεμα σας, σε μαύρο ή μπεζ χρώμα και ένα oversized  ή σε ίσια γραμμή παλτό. Ολοκληρώστε το look σας με ψηλοτάκουνες γόβες ή αν είσαστε από τις τολμηρές, ψηλοτάκουνα peep toe ή πέδιλα, που θα απογειώσουν σίγουρα την εμφάνιση σας, κλέβοντας την παράσταση.

 

Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι οι υφές των υφασμάτων. Ένα ρούχο δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, θα πρέπει όμως να μην δείχνει «φτηνό». Επενδύστε σε κομψά και υψηλής ποιότητας υποδήματα και αξεσουάρ χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!