Οι ειδοποιήσεις είναι:

Απενεργοποιημένες

Καλάθι Αγορών

Ειδοποιήσεις

Οι Ειδοποιήσεις από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

 

Η Υπηρεσία Ειδοποιήσεων του Gianna Kazakou Online σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να ενημερώνεστε άμεσα για νέα και προσφορές, καθώς και για συγκεκριμένα συμβάντα σε σχέση με προϊόντα, κατηγορίες, brands και παραγγελίες που εσείς έχετε επιλέξει!

 

Κάνοντας χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών του προγράμματος περιήγησής σας (WebPush), οι πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν παραδίδονται άμεσα, κατευθείαν στο browser του υπολογιστή ή του κινητού σας με τη μορφή μηνυμάτων, χωρίς τη χρήση email!

 

 

Ενεργοποιήστε τώρα τις Ειδοποιήσεις και ενημερωθείτε άμεσα για:

 

  • Μειώσεις τιμών των αγαπημένων σας προϊόντων
  • Παραλαβές σε μεγέθη που έχουν τελειώσει
  • Νέες παραλαβές σε κατηγορίες ή brands
  • Αλλαγές στην κατάσταση της παραγγελίας ή του Αιτήματος Επιστροφής σας

 

Για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις, θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί "Ενεργοποίηση" που εμφανίζεται όταν τοποθετήσετε το ποντίκι στο εικονίδιο "Ειδοποιήσεις" του κεντρικού μενού και στη συνέχεια να αποδεχθείτε το ερώτημα που θα εμφανιστεί από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

 

Μόλις οι Ειδοποιήσεις ενεργοποιηθούν επιτυχώς, μπορείτε να διαχειριστείτε τις προσωπικές σας Ειδοποιήσεις για κάθε υποστηριζόμενη οντότητα (κατηγορίες, brands, προϊόντα, παραγγελίες ή αιτήματα επιστροφής) επιλέγοντας "Διαχείριση Ειδοποιήσεων" στη σελίδα της οντότητας* και επιλέγοντας στη συνέχεια τον τύπο Ειδοποίησης που επιθυμείτε!

 

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε στο σύνολο τους (και, αν επιθυμείτε, να απενεργοποιήσετε) τις ενεργοποιημένες Ειδοποιήσεις σας από το εικονίδιο "Ειδοποιήσεις" στο κεντρικό μενού.

 

Επισημαίνεται πως οι όποιες ενεργοποιημένες Ειδοποιήσεις θα παραδίδονται μόνο στη συγκεκριμένη συσκευή από την οποία ενεργοποιήθηκαν.

 

Σε υπολογιστές γραφείου (desktop) ή laptops, οι Ειδοποιήσεις παραδίδονται μόνο για το διάστημα που το πρόγραμμα περιήγησης είναι εκτελεσμένο (ανεξάρτητα από το αν έχετε ανοιξει τη σελίδα του καταστήματός μας). Αν υπάρχει κάποια Ειδοποίηση και το πρόγραμμα περιήγησης δεν εκετελείται, η Ειδοποίηση θα εμφανιστεί την επόμενη φορά που θα το εκτελέσετε. Αυτό δεν ισχύει για συσκευές Android, όπου οι Ειδοποιήσεις παραδίδονται πάντα άμεσα, ανεξάρτητα με το αν εκτελείται το πρόγραμμα περιήγησης τη στιγμή της παράδοσής τους.

 

Λόγω των υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων, οι Ειδοποιήσεις δεν είναι διαθέσιμες σε όλα τα προγράμματα περιήγησης (browsers), αλλά υποστηρίζονται μόνο στα ακόλουθα:

 

  • Google Chrome έκδοση 50+
  • Mozilla Firefox έκδοση 44+
  • Opera Mobile έκδοση 37+

 

*Για να ενεργοποιήσετε την Ειδοποιήση διαθεσιμότητας στη σελίδα των προϊόντων, θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε το μέγεθός σας. Οι Ειδοποιήσεις αυτού του τύπου υποστηρίζονται μόνο σε προϊόντα που βρίσκονται εκτός αποθέματος.

Παρακαλώ περιμένετε...
    Η Wishlist σας είναι άδεια. Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε προϊόν, αρκεί να σύρετε με το mouse την εικόνα του εδώ!