Οι ειδοποιήσεις είναι:

Απενεργοποιημένες

Καλάθι Αγορών

Αποστολή Προϊόντων

Αποστολές εντός Ελλάδας

 

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα € 30,00 πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως της ποσότητας της παραγγελίας σας. Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των € 30,00 είναι € 3,00 ανά αποστολή.

 

Η παραπάνω προσφορά δεν ισχύει για τα προϊόντα της κατηγορίας Bazaar, για τα οποία η χρέωση αποστολής είναι 3,00€ ανά παραγγελία, ανεξαρτήτως ποσότητας.

 

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική. Εναλλακτικά, μπορείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας να επιλέξετε να παραλάβετε προσωπικά το δέμα σας από το κατάστημα Gianna Kazakou της επιλογής σας ή οποιοδήποτε από τα 285 καταστήματα της εταιρείας Γενική Ταχυδρομική στην Ελλάδα, έπειτα απο τηλεφωνική ειδοποίηση.

 

Εαν επιθυμείτε πλήρη ευελιξία στην παραλαβή, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή της παραγγελίας σας στο locker της επιλογής σας, έτσι ώστε να την παραλάβετε οποιαδήποτε ημέρα και ώρα σας εξυπηρετεί, 24/7! Σε αυτή την περίπτωση, η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των € 30,00 ή για προϊόντα της κατηγορίας Bazaar είναι € 1,50 ανά αποστολή.

 

 

Αποστολές στην Κύπρο

 

Οι αποστολές στην Κύπρο, εάν η επιλεγμένη μέθοδος αποστολής είναι η Εμπορευματική Μεταφορά της Γενικής Ταχυδρομικής, πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής ανεξαρτήτως ποσότητας, αν η αξία της παραγγελία σας υπερβαίνει τα € 30,00 . Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των € 30,00 με την ίδια μέθοδο αποστολής είναι € 5,00 ανά αποστολή.

 

Η παραπάνω προσφορά δεν ισχύει για τα προϊόντα της κατηγορίας Bazaar, για τα οποία η χρέωση αποστολής είναι 5,00€ ανά παραγγελία, ανεξαρτήτως ποσότητας.

 

Οι Εμπορευματικές Μεταφορές πραγματοποιούνται εβδομαδιαία με πλωτά μέσα. Οι αποστολές γίνονται συγκεντρωτικά από τις αποθήκες μας βάση προγράμματος του μεταφορέα κάθε εργάσιμη Τετάρτη, γεγονός που σημαίνει πως αν μια παραγγελία πραγματοποιηθεί μετά την Τετάρτη το πρωί (ή αν για οποιοδήποτε λόγο τα παραγγελθέντα προϊόντα δε βρίσκονται στις αποθήκες μας μέχρι τότε), θα συμπεριληφθεί αναγκαστικά στη φόρτωση της επομένης εβδομάδας. Οι αποστολές φθάνουν στην Κύπρο έπειτα από 4-5 ημέρες και διανέμονται στον προορισμό που έχετε επιλέξει εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία άφιξης.

 

Εαν επιθυμείτε μικρότερο χρόνο αναμονής και πλήρη ευελιξία στην παραλαβή, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή της παραγγελίας σας στο locker της επιλογής σας, έτσι ώστε να την παραλάβετε οποιαδήποτε ημέρα και ώρα σας εξυπηρετεί, 24/7! Σε αυτή την περίπτωση, η χρέωση για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού είναι € 5,00.

 

Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να επιλέξετε κάποια από τις παραπάνω μεθόδους αποστολής, ισχύουν όσα ισχύουν για τις αποστολές στο εξωτερικό, όπως περιγράφονται παρακάτω.

 

 

Αποστολές στο εξωτερικό


Για τις αποστολές στο εξωτερικό έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις παρακάτω μεθόδους, ανάλογα με τον επιθυμητό χρόνο παράδοσης και το κόστος αποστολής:


  • Απλό Ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ)
  • Γενική Ταχυδρομική (μόνο σε παραγγελίες με προορισμό την Κύπρο και τη Βουλγαρία)
  • DHL Economy (Ευρώπη)
  • DHL Express

 

Η χρέωση στις περιπτώσεις αυτές ποικίλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού, την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής και το συνολικό βάρος (ή ογκομετρικό βάρος) των προϊόντων της κάθε παραγγελίας. Το κόστος αποστολής για κάθε προϊόν εμφανίζεται στη σελίδα του, στην ενότητα "Αποστολή".

 

Σε περίπτωση που κατά την άφιξη του δέματος στη χώρα προορισμού προκύψουν οποιεσδήποτε άλλες χρεώσεις (όπως πχ. τελωνειακοί δασμοί), οι χρεώσεις αυτές βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

 

Το κατάστημά μας αναγνωρίζει αυτόματα τη χώρα από την οποία το επισκέπτεστε και τροποποιεί ανάλογα τις χρεώσεις αποστολής καθώς και το νόμισμα χρέωσης. Σε περίπτωση λανθασμένης αναγνώρισης ή αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε να αλλάξετε τη χώρα αποστολής ώστε να δείτε τις αντίστοιχες χρεώσεις, θα πρέπει να μετακινήσετε το mouse πάνω στο στη σημαία, στη αριστερή πλευρά του κεντρικού μενού σε όλες τις σελίδες. Από εκεί, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τόσο τη χώρα αποστολής όσο και το νόμισμα που χρησιμοποιείται για όλες τις τιμές του καταλόγου.

 

 

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

 

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος Gianna Kazakou Online αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 13:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. αναμονή τραπεζικού εμβάσματος ή ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας).


Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Για τις αποστολές στην Κύπρο με την Εμπορευματική Μεταφορά της Γενικής Ταχυδρομικής, ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 4-10 εργάσιμες ημέρες.

Για όλες τις άλλες αποστολές στο εξωτερικό, ο χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες για αποστολές με ΕΛΤΑ, 3-6 εργάσιμες ημέρες για αποστολές με DHL Economy και 2-3 εργάσιμες ημέρες για αποστολές με Γενική Ταχυδρομική (Κύπρος/Βουλγαρία) ή DHL Express.

 

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.Παρακαλώ περιμένετε...
    Η Wishlist σας είναι άδεια. Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε προϊόν, αρκεί να σύρετε με το mouse την εικόνα του εδώ!