Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, δείχνουν το πόδι πιο ψηλό και πιο κομψό, όμως θέλει προσοχή καθώς μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα!
Το πιο σημαντικό είναι τα παπούτσια που επιλέγετε να φορέσετε να είναι άνετα, να μη σας στενεύουν και να μη σας χτυπάνε.

 


Αν δεν έχετε δοκιμάσει να περπατήσετε ξανά με τα 12ποντα sexy πέδιλα σας καλό θα ήταν να ξεκινήσετε να περπατάτε με κάτι πιο χαμηλό καθώς αντί για θηλυκότητα μάλλον γέλιο θα προκαλέσετε αφού δεν είναι καθόλου ελκυστικό να βλέπουμε μια γυναίκα να προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω στα πανύψηλα πέδιλα της!

 


Μια εύκολη λύση θα ήταν να δοκιμάσετε να περπατήσετε με αυτά μέσα στο σπίτι για να τα συνηθίσετε και ύστερα να κάνετε τις βόλτες σας! Μη ξεχνάτε πως καλό θα ήταν να μη φοράτε ψηλοτάκουνα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς επιβαρύνουν τη μέση και τα γόνατα σας.  

 



Tip: Για να κάνετε πιο άνετο το περπάτημα σας μπορείτε να επιλέξετε παπούτσια που έχουν λίγη φιάπα μπροστά, έτσι όχι μόνο στο ύψος των περιστάσεων θα σταθείτε αλλά και πιο ξεκούραστα θα είναι τα πόδια σας αν πρέπει να τα φοράτε αρκετές ώρες της ημέρας!