Πριν λίγα χρόνια απο καμιά ντουλάπα δεν έλειπε ένα ασημί ή χρυσό πέδιλο που σίγουρα το έχετε ξεφορτωθεί εδώ και πολύ καιρό καθώς τα τελευταία χρόνια δεν ήταν καθόλου in fashion! Αυτή τη σαιζόν όμως τα μεταλλικά χρώματα κάνουν δυναμικό comeback και έρχονται για να δώσουν λάμψη στις εμφανίσεις σας. Είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα trends, όπως είδαμε άλλωστε και στα catwalks των μεγαλύτερων σχεδιαστών, το μεταλλικό χρώμα αποτέλεσε έμπνευση και κυριάρχησε στις κολεξιόν τους όχι μόνο στα παπούτσια αλλά και στα ρούχα!

 

 

Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και να αυτοσχεδιάσετε! Δημιουργήστε το δικό σας στυλ και μαγνητίστε τα βλέμματα, οι επιλογές είναι αμέτρητες και πολύ απλές! Φορώντας ένα jean ή μονόχρωμο σορτσάκι σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας μεταλιζέ σανδάλι προσθέτετε στο casual outfit σας μια λαμπερή πινελιά. Αν πάλι θέλετε, μπορείτε να τα φορέσετε με ένα καθημερινό maxi φόρεμα χαρίζοντας άλλον αέρα στο look σας, πιο grecian!  Όσο για τις βραδινές εξόδους, με ένα απλό φόρεμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα, δίνετε ένα πιο girly και glamorous ύφος στην εμφάνιση σας. Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα με μεταλλικά πέδιλα?

 

Tip: Προσέξτε όταν είναι πολύ έντονα τα παπούτσια που φοράτε, το υπόλοιπο σύνολο να είναι πιο λιτό χωρίς υπερβολικά χρώματα και μοτίβα.

 

Less is more, girls!